Fenyős Zoltán – Fenyősné Kircsi Amália: Játékos informatika 1. – Csodafa
DÍJNYERTES MULTIMÉDIA ALKALMAZÁS
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.

 

Bevezető A program indítása, kilépés a programból A keretprogram Az oktatóprogramok

 

A Csodafa oktatócsomag az általános iskola alsó tagozatosainak készített négy kötetes Játékos informatika sorozat első darabja. A tananyag a jelenleg érvényben lévő NAT 2003 követelményei alapján készült. A NAT 2003 ajánlott óraszáma 1. osztályban heti 0,5-1 óra. A feldolgozandó tananyag mennyisége lehetővé teszi mindkét időbeosztást. Az oktatócsomag gyakorlat-orientált tananyag feldolgozást valósít meg, a tanuláshoz-tanításhoz számítógép és internet csatlakozás szükséges.
Munkatankönyv és egységes keretbe
ágyazott 27, interneten elérhető oktatóprogram alkotja az oktatócsomagot. A programcsomagban készség- és képesség-fejlesztő feladatok találhatók, melyek nemcsak informatikai fejlesztést valósítanak meg, hanem más műveltségi területekhez is kapcsolódnak. A munkafüzethez megvásárlásával egyéves vagy örökös licenszet kapunk a programokhoz a megrendelőlapon olvasható feltételekkel.

A Csodafa I. helyezést ért el a hazai on-line és multimédia szakma legújabb fejlesztéseit bemutató eFestivalon az ELearning ketegóriában.

 

 

 

 

A Csodafát megrendelheti, ha az alábbi megrendelőlapot kitölti, és elküldi a Pedellus Tankönyvkiadó Kft. címére (4032 Debrecen, Böszörményi út 172.).

Lassú internetes kapcsolat esetén a program használatát nem javasoljuk.

Csodafa

 

Véleményét, kérdéseit, észrevételeit a csodafa@csodafa.hu címre várjuk!

 

© Pedellus Tankönyvkiadó Kft., 2006
Minden jog fenntartva
www.pedellus.hu